Βλεφαρίδες: Total makeover!

Είναι γεγονός: Κάθε μια από εμάς κρύβει μέσα της πολλές γυναίκες. Δεν είσαι η ίδια γυναίκα όταν πηγαίνεις στο γραφείο, όταν παίζεις με τα παιδιά σου ή όταν έχεις βγει ρομαντικό ραντεβού. Και δείχνουμε καθημερινά τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα μας. Οι τεχνικές του make up μας βοηθούν να στηρίζουμε το χαρακτήρα που επιλέγουμε να τονίσουμε κάθε φορά.

Ξέρουμε πώς να φωτίζουμε την επιδερμίδα μας μετά από μια δύσκολη ημέρα ή πώς να βάζουμε μια ιδέα περισσότερο ρουζ για να δείχνουμε νεότερες. Μπορούμε ακόμα και να αλλάξουμε το σχήμα του προσώπου μας ( σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ το contouring που μας έμαθε η Κιμ!). Μπορούμε ακόμα να κάνουμε τα χείλη μας πολύ σέξι με ένα στυλό – κραγιόν και να μετατρέψουμε τα μάτια μας σε γατίσια ή smokey.

Αλλά με τις βλεφαρίδες τι κάνουμε; Είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε το ίδιο look κάθε μέρα, όλες τις ημέρες; Φυσικά και όχι! Οι βλεφαρίδες έχουν τη δύναμη να μετατρέπουν την έκφραση μας. Πάμε να δούμε πως μπορούμε να αφήσουμε το δικό μας σημάδι με τις βλεφαρίδες μας και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε look.

1. Δώστε ξανά σχήμα χωρίς δισταγμό. Είναι 7 το πρωί, βάζετε μια ελαφριά μάσκαρα και τρέχετε στο γραφείο. Τι συμβαίνει όμως αν θέλει κάποιος να ξαναπεράσει μια στρώση το απόγευμα; Συνήθως το να απλώσουμε ξανά προϊόν μετά από ώρα, απλώς δεν είναι δυνατόν. Γιατί οι συνηθισμένες μάσκαρα σκληραίνουν τις βλεφαρίδες και αν προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε προϊόν μετά από πολλή ώρα μπορεί να σπάσουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την αφαιρέσουμε με ξεβαφτικό πριν εφαρμόσουμε ξανά για πιο έντονο look (και φυσικά να εφαρμόσουμε και πάλι τη σκιά, το eyeliner και το μολύβι μας)

Για καλή μας τύχη υπάρχουν πλέον ελαστικές συνθέσεις που αφήνουν τις βλεφαρίδες εύκαμπτες ακόμα και ώρες αφού στεγνώσουν. Θα την ερωτευτείτε! Μπορείτε να εφαρμόζετε ξανά και ξανά και να δημιουργείτε νέο look σε δευτερόλεπτα. Ποιος έχει άλλωστε όρεξη να ξεβάφεται όταν στον ίδιο χρόνο μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο χρήσιμο;

2. Δημιουργήστε το στυλ σας. Είναι το επόμενο βήμα. Τι εφέ θέλετε απόψε στις βλεφαρίδες σας; Γατίσιο; Κουκλίστικο; Και πάλι, υπάρχουν πολλές προτάσεις στην αγορά με πολλά διαφορετικά βουρτσάκια. Αν όμως με κάποιο τρόπο μπορούμε με ένα προϊόν να δημιουργήσουμε 2 ή 3 διαφορετικά looks, γιατί να έχουμε 2 ή 3 διαφορετικές μάσκαρα;

Είμαστε τα κορίτσια του 21ου αιώνα, θέλουμε τα πράγματα να γίνονται πιο εύκολα: Επιλέγουμε μια καλή, εύκαμπτη μάσκαρα και ένα εργαλείο βλεφαρίδων, όπως η Mark , ώστε να δημιουργούμε διαφορετικά στυλ

Θέλετε ανοιχτά μάτια, λεπτές και φίνες βλεφαρίδες; Εφαρμόστε τη μάσκαρα και δώστε στυλ στις βλεφαρίδες σας με ένα πέρασμα. Θέλετε στυλ «αράχνη»; Εφαρμόστε ξανά μάσκαρα από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να κάνετε τις βλεφαρίδες πιο έντονες και μακριές. Μήπως προτιμάτε κουκλίστικο στυλ; Εφαρμόστε  ξανά μάσκαρα και χρησιμοποιήστε το εργαλείο για να ενώστε περισσότερα τμήματα βλεφαρίδων από τη βάση. Η μήπως θέλετε ασύμμετρo εφέ; Απλώς προσθέστε ένταση όπου εσείς θέλετε. Η φαντασία σας είναι το όριο.

3. Παίξτε με τα χρώματα. Ποιος είπε ότι οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι μόνο μαύρες ή καφέ; Δοκιμάστε ζωντανά χρώματα για ειδικές περιπτώσεις. Ακολουθήστε ακόμα και την τάση που λέει να βάφετε με άλλο χρώμα τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες. Μπλε, πράσινο, μωβ. Ακόμα και πιο ακραία χρώματα όπως κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο ( αν υποστηρίζετε αυτό το look το προτείνουμε μόνο για party!)

4. Πιο μακριές, πιο γεμάτες. Κάποιες γυναίκες έχουν από φυσικού τους μακριές βλεφαρίδες. Κάποιες άλλες όχι. Στη δεύτερη περίπτωση, οι μάσκαρα είναι το καλύτερο εργαλείο, ώστε να μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν μακριές και γεμάτες βλεφαρίδες. Σίγουρα θα αναρωτηθείτε, γιατί να μη βάλουμε ψεύτικες βλεφαρίδες ή extensions; Η απάντηση είναι γιατί περιέχουν κόλλα και σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να καταστρέψουν τις φυσικές βλεφαρίδες ή να δημιουργήσουν αλλεργίες. Προτιμάμε τις ασφαλείς λύσεις!

 

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr