Ενέργεια και αυτοπεποίθηση στα ύψη! Άνοιξη… Πώς αλλιώς;

Νιώθεις κι εσύ κάπως «πεσμένη» την άνοιξη; Αισθάνεσαι συνέχεια κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και όρεξη μηδέν για οτιδήποτε; Αυτή η κατάσταση είναι κοινώς γνωστή ως σύνδρομο κόπωσης της άνοιξης. Προκαλείται από την αλλαγή των εποχών, όταν αφήνουμε πίσω το κρύο του χειμώνα και μπαίνουμε σε πιο ζεστή εποχή. Κάτι καλό για αρχή, είναι να μη στέκεσαι ιδιαίτερα στα συμπτώματα, γιατί όταν υπερτονίζουμε ένα πρόβλημα γίνεται αυτομάτως μεγαλύτερο… Αυτό και μόνο δείχνει ήδη μια πιο ανεβασμένη διάθεση! Επιπλέον tips για να συναντήσεις ξανά τη χαμένη σου ενέργεια, βρήκαμε και τα παραθέτουμε στη συνέχεια. Διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη, γιατί άνοιξη με κούραση και γκρίνια δεν πάει….

1. Άκου το σώμα σου ώστε να μπορείς να «ρυθμιστείς» ανάλογα με τα όρια και τις αντοχές σου, στην εργασία και τη σωματική άσκηση. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες που ανεβάζουν τη διάθεση και σε βοηθούν να εκφράσεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου!

Αν χρειάζεσαι κάαατι λίγο ακόμα για να απογειώσεις την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σου, φόρεσε το άρωμα Avon Eve Confidence, ένα καλειδοσκόπιο φρεσκάδας και αισιοδοξίας, ένα κοκτέιλ ξύλων και λουλουδιών. Μαζί με ένα απαλό στρώμα αρωματισμένης ενυδατικής σώματος, όπως η Avon Eve Confidence Body Lotion είναι ιδανικό για να αναζωογονηθεί η αύρα σου.

2. Ρύθμισε την καθημερινή και εβδομαδιαία ρουτίνα σου. Όλες οι δραστηριότητες όταν είναι σωστά δομημένες, βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί στις αλλαγές με σχετικά σταθερό, προοδευτικό τρόπο. Μην εξαντλείς τα όριά σου. Κάθε ξαφνική αλλαγή μπορεί να μεταφραστεί ως στρεσογόνα από το σώμα σας! Προσπάθησε να μείνεις μακριά από ο,τιδήποτε προκαλεί στρες!

3. Βγες έξω για γυμναστική. Χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό! Είναι σχετικό με την πλήρη ισορροπία. Μια καλή ιδέα είναι να δοκιμάσεις την τάση Mindfulness, μια εξαιρετική μέθοδο για ενίσχυση της εσωτερικής μας ενέργειας και ηρεμία του μυαλού σε λίγα μόλις λεπτά! Δοκίμασε το!

4. Τι θα έλεγες επίσης για λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο; Ένα μπάνιο με άλατα και χαλαρωτική μουσική είναι κάτι απλό αλλά τόσο ωραίο!

5. Τέλος τίποτα δεν είναι πιο αναγκαίο, αλλά και πιο ικανοποιητικό από έναν καλό ύπνο! Αν νιώθεις λίγο πεσμένη, άτονη, βαριά, κοιμήσου έστω λίγο παραπάνω (αλλά ποιοτικά) για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μην ξεχνάς να διατηρείς το περιβάλλον του ύπνου άνετο και τακτοποιημένο …

 

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr