Ενωνουμε τις δυναμεις μας στη μαχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

Ποιο είναι το ένα πράγμα που οι καλύτερες φίλες ποτέ δεν συζητούν;

Η 19η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Είναι μια ημερομηνία που σκοπό έχει να γίνει η υπενθύμιση για τη δέσμευση που πρέπει να έχουμε όλες στη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, μια ασθένεια που επηρεάζει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα προσβληθεί από Καρκίνο του Μαστού. Η ενεργοποίηση όλων μας στην πρόληψη της ασθένειας είναι πολύ σημαντική.

Η Καμπάνια #BeABreastFriend ( Γίνε η Επιστήθια φίλη) είναι το πιο ψηλό σκαλοπάτι στην Εκστρατεία της Avon, είναι μια καμπάνια που σκοπό έχει να δώσει μεγάλη και έντονη αναγνωρισιμότητα στην ασθένεια, να βοηθήσει να συγκεντρωθούν πόροι για την έρευνα αλλά και την παροχή προγραμμάτων υγείας σε περισσότερες γυναίκες.

Πως μπορείς να συμμετέχεις στην Εκστρατεία φέτος τον Οκτώβριο:

1. Δώσε μια υπόσχεση στη φίλη σου με την Καμπάνια #BeABreastFriend

Γίνε μέρος της Εκστρατείας #BeABreastFriend παρακολουθώντας το βίντεο και κοινοποιώντας το στα κοινωνικά σου δίκτυα κάνοντας tag τις επιστήθιες φίλες σου και χρησιμοποιώντας το hashtag #BeABreastFriend

2. Αγόρασε τα ροζ Προϊόντα:

Στον κατάλογο της Avon πάντα θα βρεις ένα από τα ροζ προϊόντα που υποστηρίζουν την Εκστρατεία. Αν δεν γνωρίζεις κάποιο Αντιπρόσωπο Avon μπορείς να κάνεις κλικ στο www.sellavon.gr και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου ώστε να σου συστήσουμε εμείς κάποιον.

3. Φρόντισε την Υγεία σου:

Κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της και στην οικογένεια της να είναι υγιής και δυνατή. Βρες δραστηριότητες που σου αρέσουν και φρόντισε τη φυσική κατάσταση και κατ΄επέκταση την ευεξία σου.

Η Εκστρατεία γίνεται για όλες τις γυναίκες. Ειδικά όμως για εσένα. Επειδή εσύ είσαι το πιο σημαντικό στη δική σου ζωή, εσύ, η υγεία σου. Κανείς δεν θα παλέψει για εσένα καλύτερα από εσένα και εσύ ξέρεις όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να ζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και αγάπα τον. Γίνε μέρος της Εκστρατείας #BeABreastFriend!

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr