Η χημεία που σε κάνει να ερωτεύεσαι…

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά! Και, όχι τόσο γνωστό, αλλά ναι… Υπάρχει αγάπη από την πρώτη μυρωδιά. Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να τρελαθεί για κάποιον άλλο την πρώτη στιγμή που τον συναντά; Τι είναι αυτό που κάνει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαγευτική και αξέχαστη;

Ολιστική χημεία

Αν και οι νευρολόγοι δεν πιστεύουν πλέον ότι οι φερομόνες παίζουν κάποιο ρόλο στις σχέσεις των ανθρώπων, και η ύπαρξή τους είναι ακόμα θέμα προς συζήτηση, ξέρουμε όλοι ότι το σωστό άρωμα… βοηθάει. Οι φερομόνες είναι οι χημικές ουσίες που που απελευθερώνονται από τα ζώα για να μεταδώσουν κάποιο μήνυμα, π.χ. κίνδυνος ή σεξουαλική έλξη Κι εμείς,ως γνωστόν , ανήκουμε πάντα στο ζωικό βασίλειο… Το θέμα είναι ότι κυκλοφορούμε συνήθως καθαροί και καλοντυμένοι, άρα είναι αρκετά δύσκολο να αντιληφθούμε τις φερομόνες, εάν υπάρχουν σε κάποιο χώρο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορούμε να αποπλανήσουμε τις αισθήσεις έτσι κι αλλιώς. Αντί φυσικών χημικών ουσιών, μπορούμε να βάλουμε ένα ωραίο άρωμα ή να χρησιμοποιήσουμε αρωματική λοσιόν ή σαπούνι για να ενισχύσουμε την αισθησιακή πλευρά μας. Πώς πρέπει να είναι το τέλειο άρωμα για να σαγηνεύσετε το υποψήφιο ταίρι σας; Έντονο, άγριο, ζεστό, αισθησιακό, γοητευτικό. 100% αρρενωπό ή 100% θηλυκό. Η μυρωδιά που κολλάει στο μυαλό του/της για να τον/την κάνει να σας θέλει όλο και περισσότερο.

Οπτική χημεία

Με το βλέμμα τι γίνεται; Η ομορφιά είναι το κλειδί για την αφύπνιση της αισθαντικής έλξης. Αφήστε τις ντροπές στο σπίτι και αναδείξτε το σχήμα του σώματός σας με ένα εφαρμοστό φόρεμα. Μην αγχώνεστε αν δεν έχετε κορμί μοντέλου. Οι καμπύλες είναι στημόδα. Είναι η στιγμή σας να αποπλανήσετε… Και να αποπλανηθείτε… Θυμηθείτε ότι τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού (όχι μόνο τα διαμάντια, που έλεγε η Μέριλιν). Άρα εντυπωσιάστε τον! Ένα χρυσό κολιέ ή χρυσά σκουλαρίκια θα σας κάνει ακαταμάχητες!

Αόρατη χημεία

Μερικές φορές είναι αδύνατον να εξηγηθεί κάτι που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, μια μαγική ενέργεια που ωθεί δύο ανθρώπους να βρεθούν μαζί. Δεν είναι η ομορφιά, είναι ένα είδος μαγνητισμού, κάτι στην προσωπικότητα ίσως. Θυμηθείτε στο σχολείο, όταν ξέρατε το μάθημα καλά, δεν υπήρχε πρόβλημα στο να μιλήσετε δυνατά και καθαρά. Το φλερτ είναι κάτι παρόμοιο: όταν ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε, και είστε σίγουρες, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Όταν, εκτός από ρούχα, φοράτε και όμορφα εσώρουχα, νιώθετε σίγουρα περισσότερη αυτοπεποίθηση… Το υπόλοιπο love story το αφήνουμε σε εσάς….

 

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr