Πώς να διαλέξετε το ιδανικό σουτιέν

Η αγορά του ιδανικού σουτιέν είναι εφιάλτης για εσάς; Υπάρχουν πολλά νούμερα σουτιέν, μοντέλα, τύποι…Κάποια με λεπτομέρειες δαντέλας, με βαμβακερά υφάσματα, με ενίσχυση ή όχι, χωρίς ραφές, στράπλες και συνεχίζεται… Ένας κόσμος σουτιέν! Αλλά μη πανικοβάλλεστε, μπορούμε να σας μάθουμε πώς να διαλέξετε το σωστό σουτιέν, ακολουθώντας μερικούς εύκολους κανόνες…

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να καταλάβετε ποια ανάγκη θέλετε να καλύψει το σουτιέν, σύμφωνα με το νούμερό σας και το τι θα φορέσετε. Και ο χρυσός κανόνας εδώ είναι, να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος σουτιέν για εσάς! Έχει αποδειχθεί, ότι το πιο συνηθισμένο λάθος των γυναικών, όταν αγοράζουν σουτιέν είναι να επιλέγουν μεγάλο μέγεθος στην πλάτη και μικρό cup.

Τέλος το λάθος νούμερο σουτιέν για εσάς! Για να αποφύγετε αυτού του είδους τα λάθη και για να μην έχετε μαζί σας πίνακες με μετρήσεις και μεγέθη, όταν αγοράζετε σουτιέν, έχουμε βρει μια χρήσιμη μέθοδο, ώστε να είναι εύκολο να τη θυμάστε και πολύ πρακτική, όταν ψωνίζετε. Μάθετε πώς στο βίντεο που ακολουθεί!

Αν και η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι σημαντική, μη ξεχνάτε, ότι τα στήθη έχουν διαφορετικό μέγεθος και μεταξύ τους, οπότε χρειάζεται, επίσης,  ιδιαίτερη προσοχή στο σωστό τύπο σουτιέν και στο μοντέλο. Ας δούμε αναλυτικά τα στυλ σουτιέν και τις διαφορές ανάμεσά τους:

  1. Σουτιέν T-shirt

Είναι ιδανικό για λεπτό ή κωνικό στήθος. Το σουτιέν T-Shirt είναι κοφτό σε στυλ μισού ή ολόκληρου cup, και δεν έχει ραφές ή υφάσματα που φαίνονται κάτω από στενά μπλουζάκια, γι’ αυτό είναι πολύ άνετο και φαίνεται τέλειο με στενά ρούχα.

  1. Σουτιέν χωρίς μπανέλα

Αν ψάχνετε για κάτι σούπερ άνετο, αυτό είναι το ιδανικό σουτιέν για εσάς! Αν και δεν έχει μπανέλα, δε σημαίνει , ότι δεν προσφέρει τη σωστή υποστήριξη. Προς έκπληξή σας, μερικά από αυτά έχουν και ενίσχυση, που δημιουργεί ένα ωραίο χώρισμα στο στήθος και τονίζει το μπούστο σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να δείχνει πιο στητό. Αυτό το στυλ σουτιέν δείχνει ωραίο με μπλουζάκια, πουκάμισα ή φορέματα χωρίς μπούστο.

  1. Strapless σουτιέν

Αυτός ο τύπος σουτιέν είναι ιδανικός, αν έχετε μικρό στήθος και σας αρέσουν τα στράπλες φορέματα και μπλούζες. Αλλά μην ανησυχείτε! Δε χρειάζεται να θυσιάσετε τη στήριξη με τα στράπλες σουτιέν, γιατί μπορείτε να επιλέξετε κάτι που να παρέχει επιπλέον στήριξη στο μπούστο σας.

  1. Σουτιέν με αθλητική πλάτη

Σε αυτά τα σουτιέν οι τιράντες διασταυρώνονται στην πλάτη ή σχηματίζουν «Τ». Είναι υπέροχα για όλα τα μεγέθη και ιδανικά για γυμναστική. Δεν υπάρχει πια δικαιολογία για να μη γυμναστείτε!

  1. Σουτιέν σε στυλ «μπαλκόνι»

Αν θέλετε κάτι σέξι, αλλά και με καλή στήριξη, τότε αυτό είναι τέλειο! Τα σουτιέν-μπαλκόνι είναι ιδανικά για όλους τους τύπους και είναι σχεδιασμένα να αποκαλύπτουν το μισό πάνω μέρους του στήθους με μπανέλα στο κάτω μέρος που σπρώχνει το στήθος προς τα πάνω παρά προς το κέντρο. Θα γίνεται πιο τολμηρή; Δοκιμάστε το!

  1. Σουτιέν που δείχνει το στήθος μικρότερο

Θέλετε να δείχνει το στήθος σας μικρότερο, ειδικά αν νομίζετε, ότι είναι πολύ μεγάλο; Τότε επιλέξτε αυτό το είδος σουτιέν, που το κόψιμό του είναι όπως ενός σουτιέν με full-cup, αλλά αλλάζει την εμφάνιση του μεγάλου στήθους, ανακατανέμοντας τον ιστό, έτσι ώστε να μοιάζει μικρότερο.

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr