Ροζ Ημερολόγιο 2016

Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

Αγαπημένοι μας, σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό!

Για ένα προϊόν της Avon που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό και έχει πλέον ιστορία.

Ροζ Ημερολόγιο 2016 - Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του ΜαστούΗ ιδέα για την έκδοση ενός ροζ Ημερολογίου ξεκίνησε το 2007 και σκοπός τότε ήταν να αγοραστεί μια κινητή μονάδα μαστογράφου.

Και τα καταφέραμε! Η κινητή μονάδα αγοράστηκε, εξοπλίστηκε, δωρίστηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και ξεκίνησε ένα ταξίδι ζωής τον Απρίλιο του 2010.

Η μονάδα, με την καταπληκτική ομάδα της Ε.Α.Ε. επισκέφθηκε εκατοντάδες χωριά και πόλεις, πραγματοποίησε σχεδόν 30,000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες και ενημέρωσε πολλές χιλιάδες γυναίκες για την ανάγκη της πρόληψης και το πόσες ζωές μπορεί να σώσει.

Η κινητήριος δύναμη όμως της Εκστρατείας ήταν και είναι οι Αντιπρόσωποι της Avon. Χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, γυναίκες που στηρίζουν το σκοπό, όσο δύσκολη και αν είναι η δική τους καθημερινότητα. Γιατί στην Avon πιστεύουμε ότι η μια γυναίκα πρέπει να στηρίζει την άλλη, ακόμα και αν δεν τη γνωρίζει! Η Εκστρατεία σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται τη βοήθεια όλων!

Το ροζ Ημερολόγιο είναι ένα προϊόν που στηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού πολύ δυναμικά. Είναι σχεδιασμένο να χωρά στην τσάντα κάθε γυναίκας και να της θυμίζει ότι πρέπει να αγαπά και να προσέχει τον εαυτό της.

Ροζ Ημερολόγιο 2016 - Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του ΜαστούΓια το 2016 είναι ημερήσιο & συμπεριλαμβάνει όπως κάθε χρόνο τη διαδικασία της αυτοεξέτασης. Η επιμέλεια των κειμένων στις σελίδες κάθε μήνα έγινε από την Έφη Ανέστη

Μπορείτε να το αποκτήσετε αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων Avon στην τιμή των 12€

Αν δεν γνωρίζετε κάποιον Αντιπρόσωπο, μπείτε στο www.sellavon.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να σας βρούμε εμείς κάποιον να μένει κοντά σας.

Αυτά για σήμερα, με ένα θέμα λίγο διαφορετικό αλλά πολύ χρήσιμο!

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr