Τρία αληθινά μαθήματα για την Αγάπη από την Olivia Wilde

Olivia Wilde - AvonH Olivia Wilde είναι η πανέμορφη παρουσία στις διαφημιστικές καμπάνιες της Avon για τη συλλογή αρωμάτων Today. Tomorrow. Always. Τα φρέσκα, λουλουδάτα αρώματα κυκλοφορούν εδώ και δέκα χρόνια, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα τους.

Και τι άλλο δοκιμάζεται στο χρόνο; Η αληθινή αγάπη, φυσικά. Παρακάτω η Olivia Wilde μοιράζεται μαζί μας ένα μάθημα… Τρία μαθήματα που αφορούν την αγάπη, μαθήματα που της έμαθε η ζωή.

ΣΗΜΕΡΑ (TODAY): Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον είναι ο χρόνος σου.

Avon Today - Olivia Wilde«ότι πιο ρομαντικό ια εμένα είναι όταν κάποιος εμφανίζεται ξαφνικά, μου κάνει έκπληξη δηλαδή, θέλοντας να περάσει χρόνο μαζί μου, ειδικά αν πίστευα ότι δεν θα τον έβλεπα. Το καλύτερο στην αγάπη είναι όταν νιώθεις αυτό το απίστευτο συναίσθημα του ενθουσιασμού, της απίστευτης χαράς όταν βλέπεις αυτόν που αγαπάς. Ανεβάζει την αδρεναλίνη και δεν συγκρίνεται με τίποτα»

ΑΥΡΙΟ (TOMORROW): Αναζήτησε ένα αληθινό σύντροφο

Avon Tomorrow - Olivia Wilde«Όταν νιώθω σίγουρη και ασφαλής στο σπίτι μου, τότε νιώθω ότι μπορώ να βγω έξω στον κόσμο και να ρισκάρω. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι υπέροχο να νιώθω ότι κάποιος με προσέχει και θέλει πάντα το καλό μου»

ΠΑΝΤΑ (ALWAYS): Να είσαι υπομονετικός – και ανοιχτός στην αλλαγή

Avon Always - Olivia Wilde«Όταν σκέφτομαι ότι η αγάπη κρατάει μια ζωή, μου έρχεται στο μυαλό μου ο γιος μου ο Otis. Έχουν περάσει τόσες στιγμές στις οποίες σκέφτηκα, εντάξει Otis, μαθαίνω, θα γίνω καλύτερη σε αυτό, απλά να είσαι υπομονετικός. Πραγματικά, η αγάπη χρειάζεται υπομονή.»

Μάθε περισσότερα για TTA Fragrances

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr