9 ερωτήσεις για να μάθεις αν τελικά ζεις τη ζωή με τους δικούς σου κανόνες

Ακολουθείς ή σπας την παράδοση; Οι επιθυμίες σου δημιουργούν τους δικούς σου κανόνες και ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις; Απάντησε σε αυτές τις 9 ερωτήσεις και ανακάλυψε αν ακολουθείς η οδηγείς…..

Είναι γεγονός και το γνωρίζουμε. Δε μας τρομάζει να παίρνουμε το λάθος μονοπάτι, μας τρομάζει το να μην παίρνουμε κανένα ρίσκο. Η νοοτροπία μας καθορίζεται με βάση το δεδομένο ότι το μέλλον μας ανήκει. Έτσι λοιπόν νιώθουμε ελεύθεροι αλλά ελέγχουμε τη ζωή μας με τις επιλογές μας.

Αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι μόνο για τη νέα γενιά, δεν ακολουθείται από μια συγκεκριμένη ηλικία, έχει περισσότερη σχέση με το να έχουμε ελεύθερο πνεύμα και συμπεριφορά, σκέψη που δεν σκοντάφτει συνεχώς σε όρια. Θέλετε κι εσείς να μάθετε αν είστε ελεύθερη σαν πουλί; Απαντήστε τις παρακάτω ερωτήσεις!

1. Επιτρέπετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από το μαζικό τρόπο επικοινωνίας;

Προτιμάτε την «εμπειρία» από τα υλικά αγαθά και αναζητάτε τρόπους για να διαφοροποιηθείτε. Τα αγαπημένα σας πράγματα είναι όσα είναι προσωποποιημένα: λατρεύετε να επηρεάζεστε από τη μόδα περασμένων ετών κάνοντας μετατροπές ώστε να γίνει «δική» σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τις τρέχουσες τάσεις.

Το ντύσιμο και το άρωμά σας είναι χαρακτηριστικά, γίνονται η υπογραφή σας, και αυτό ακολουθεί την προτίμησή σας σε αντικείμενα που εκφράζουν τη δική σας, ατομική προσωπικότητα. Αν έπρεπε να επιλέξετε ένα μόνο άρωμα για εσάς, αυτό θα ήταν σίγουρα το Avon Free για Εκείνη, αληθινή έκφραση ενός ανεξάρτητου πνεύματος, όπως εσείς. Αναζητήστε και το αντίστοιχο αντρικό άρωμα για να το χαρίσετε στο σύντροφό σας, τον αδερφό, τον φίλο, που αντανακλά το ίδιο αίσθημα ελευθερίας!

Η ζωή είναι μία και είναι δική σου!

2. Δίνετε προτεραιότητα στον τρόπο ζωής ή σε έναν καλό μισθό;

Η αποστασιοποίηση από την επαγγελματική δραστηριότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας εάν είστε λάτρεις της ζωής. Δεν φοβάστε την αλλαγή, φοβάστε τη στασιμότητα. Είστε επικεντρωμένες στην αξιοποίηση του παρόντος, ανακαλύπτοντας στιγμές που σας εμπνέουν και αναζητώντας την ευτυχία σε ό, τι κάνετε. Συνεπώς, δεν φοβάστε να αλλάξετε θέσεις εργασίας ή να αλλάξετε χώρα. Ο βασικός σας στόχος είναι να κάνετε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένες ανά πάσα στιγμή.

3. Η έννοια της επιτυχίας διαφέρει ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς σας;

Οι περισσότερες από εσάς, ανεξάρτητες ψυχές, δεν σκέφτονται να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά ή να αγοράσουν ένα δικό τους σπίτι. Η νοοτροπία σας απορρίπτει το παραδοσιακό status quo και δημιουργεί μια νέα έννοια επιτυχίας που διαφέρει από αυτή των γονέων.

4. Σας αρέσει να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;

Η σωματική δραστηριότητα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Συνηθίζετε να γυμνάζεστε και προτιμάτε τα υγιεινά, βιολογικά τρόφιμα. Σε αντίθεση με την εποχή που ευνοεί τη διατροφή με πρόχειρο, γρήγορο φαγητό,  εσείς εστιάζετε στις συνήθειες υγιεινού τρόπου ζωής.

5. Νοιάζεστε για το περιβάλλον;

Γνωρίζετε πολύ καλά τη συμβολή που έχει το περιβάλλον στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας και υιοθετείτε όλο και περισσότερο έναν πράσινο τρόπο ζωής, καθιστώντας όλο και πιο δυνατή τη δημιουργία ενός φιλικού, προς το περιβάλλον, κόσμου. Μεταφέροντας αυτόν τον τρόπο σκέψης σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, χαρακτηρίζεστε για την οικολογική σας ευαισθησία και τη συνεκτίμηση του αρνητικού αντίκτυπου που μπορεί να έχει στο περιβάλλον οποιαδήποτε δραστηριότητα.

6. Φροντίζετε για το μέλλον;

Η οικονομική σας δραστηριότητα είναι σοφή και προσεκτική: αποφεύγετε να έχετε βαριά χρέη και αναζητάτε προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με χαμηλή τιμή. Έχετε βιώσει για τα καλά την οικονομική κρίση και, κατά συνέπεια, κατανοείτε την ανάγκη για οικονομία και προσοχή.

7. Έχετε το πλεονέκτημα των εναλλαγών στη δουλειά;

Είστε επαγγελματίας και έχετε αρκετά καθήκοντα. Η κουλτούρα και η γνώση σας υποχρεώνουν να ενεργήσετε παράλληλα για όλα. Λατρεύετε την ψηφιακή εποχή και είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Είστε αυτόνομες, υπέρμαχοι της μόρφωσης και θα θέλατε να έχετε τη δική σας επιχείρηση, εάν δεν την έχετε ήδη.

8. Έχετε ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα;

Η έμφυτη τάση σας για διαρκή ενημέρωση, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις που απαντούν τις απορίες σας και να έχετε υψηλές προσδοκίες, καθιστώντας σας έναν ισχυρό παράγοντα αλλαγής. Είστε ευέλικτες και έτσι διευκολύνετε την πρόοδο και την καινοτομία. Αμφισβητείτε τα πάντα ζητώντας αποδείξεις και δύσκολα φανατίζεστε με κάτι. Είστε πολιτικά και θρησκευτικά ανεξάρτητες. Αυτό είναι! Οι επιλογές σας είναι μετά από έρευνα και η κρίση σας δεν επηρεάζεται εύκολα.

9. Πιστεύετε στην ανεξαρτησία έναντι της συμβιβασμού;

Δίνετε προτεραιότητα στα πιστεύω σας, την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Δεν επιτρέπετε να καθορίσουν τις αποφάσεις σας και συχνά απορρίπτετε την γενικά αποδεκτή αντίληψη της κοινωνίας. Δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα.

Εάν συμφωνήσατε στις περισσότερες ερωτήσεις σημαίνει ότι αγαπάτε την ελευθερία στο μυαλό και την ψυχή, δεν αφήνετε τη ζωή σας να καθορίζεται από τα παραδοσιακά πρότυπα ή από τις σκέψεις άλλων ανθρώπων, βάζετε τους δικούς σας κανόνες, είστε «αντιδραστικές» αλλά και πολύ δημιουργικές. Απολαμβάνετε το παρόν και δε διαπραγματεύεστε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένες!

 

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr