Σας παρουσιάζουμε την Ισπανίδα blogger Amparo Fochs

Αρχικά θα ήθελα να σας συστηθώ: Είμαι η Amparo Fochs, beauty & fashion blogger από την Ισπανία και είμαι πολύ χαρούμενη που γνωριζόμαστε! Είμαι σίγουρη πως θα θέλατε πολύ να έχετε έναν προσωπικό makeup artist και στυλίστα, στο σπίτι σας ανά πάσα στιγμή. Κάνω λάθος; Μάλλον όχι …

Amparo Fochs - Avon Blogger

Ε λοιπόν πρέπει να σας πω ότι είναι η τυχερή σας μέρα! Σας έχω τέλεια νέα! Δε γίνεται να φέρουμε όλους τους επαγγελματίες σε κάθε σπίτι, φαντάζομαι κι εσείς δεν έχετε το χώρο! Σίγουρα όμως, στο νέο #AvonBlog ,μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες συμβουλές καθώς και κορυφαία προϊόντα και να σας εξηγήσουμε, βήμα προς βήμα, πώς θα τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Κύριος στόχος μας; Να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα, μόνες σας, στο σπίτι.

Το blog της Avon είναι αφιερωμένο σε όλες εμάς, τις σύγχρονες γυναίκες: Είμαστε μητέρες, σύζυγοι, εργαζόμενες, επιχειρηματίες, δασκάλες, σοφέρ, γιατροί, νοσοκόμες, φίλες, κόρες …. Αυτή η «πολλαπλή προσωπικότητα» είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, και ταυτόχρονα να βρίσκουμε λίγη ώρα για τον εαυτό μας, σωστά; Μόλις μπείτε στον κόσμο του #AvonBlog , αμέσως θα ξεκινήσετε να κερδίζετε πολλά στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο σας: Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να διαβάσετε το άρθρο της ημέρας και να ανακαλύψετε πολλά μυστικά που θα ενισχύσουν τη φυσική σας ομορφιά.

Amparo Fochs - Avon Blogger

Μέσα από αυτό το blog θα μάθετε πολλά πράγματα σχετικά με τη μόδα και την ομορφιά, αλλά το σημαντικότερο είναι να είστε ο εαυτός σας: ότι κι αν κάνετε , προσθέστε πολύ ενθουσιασμό, ένα μεγάλο χαμόγελο και … εάν γίνεται, τέλεια μαλλιά (πάντα βοηθάει αυτό!).

Είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στην οικογένεια της Avon, και θα βάλω τα δυνατά μου για την επίτευξη του βασικού σκοπού της εταιρίας και για να ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Στόχος μου είναι κυρίως να σας βοηθήσω να είστε η γυναίκα που εσείς θέλετε.

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr