Top Secret! Επιδερμίδα που βελτιώνεται κάθε νύχτα πιο πολύ!!!

Στις μικρές ηλικίες το βασικό και πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι τα μαύρα στίγματα, οι ανοιχτοί πόροι και η αέναη μάχη ενάντια στη λιπαρότητα, την ανεπιθύμητη λάμψη και τα σπυράκια. Εάν υπάρχει μια λέξη που σας φέρνει …δερματολογική ηρεμία είναι η «ισορροπία». Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Αλλά όταν πλησιάζετε τα 40 κεράκια στην τούρτα, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες και ξαφνικά, το δέρμα σας δεν είναι τόσο σφριγηλό όσο πριν. Οι μαγικές λέξεις αυτή την περίοδο είναι «κολλαγόνο» και «ανανέωση».

Οι μαγικές λέξεις αυτή την περίοδο είναι «κολλαγόνο» και «ανανέωση» 

Γιατί? Καθώς η σύσταση της επιδερμίδας ωριμάζει, η φυσική διαδικασία της ανάπλασης επιβραδύνεται. Αυτό συμβαίνει επειδή μια πολύ ειδική ομάδα κυττάρων στο δέρμα – οι ινοβλάστες – μειώνουν τη δραστηριότητά τους. Οι ινοβλάστες δημιουργούν κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτές οι ουσίες είναι σα να λέμε ο Batman και ο Robin της νεότητας. Όταν χάνουν τη δυναμική τους, συνήθως παρατηρείτε απώλεια όγκου και λεπτές γραμμές (προσοχή, αυτές οι λεπτές γραμμές θα μετατραπούν σε βαθιές ρυτίδες αν δεν τις φροντίσετε νωρίς!). Αυτή είναι η στιγμή που η επιδερμίδα μας φωνάζει δυνατά και καθαρά «ΒΟΗΘΕΙΑ»… Και, ναι, χρειάζεται κάτι τονωτικό που ονομάζεται ρετινόλη.

Αυτό το ισχυρό συστατικό είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά των ρυτίδων. Είναι γνωστό ότι δουλεύει σε βάθος, προκαλώντας αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου. Ένα δύσκολο έργο που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει μια μικρή ταλαιπωρία, ακόμη και ερεθισμό. Αλλά …θα δείτε σύντομα και σίγουρα θα εκτιμήσετε τα αποτελέσματα!

Υπάρχουν αρκετοί τύποι ρετινόλης στην αγορά, αλλά κατά κύριο λόγο έχουν το ίδιο ελάττωμα… το δέρμα τη συνηθίζει. Στην αρχή τα αποτελέσματα είναι “WOW”! Αλλά ξαφνικά μια μέρα θα παρατηρήσετε ότι η υφή σας δεν βελτιώνεται. Δεν επιδεινώνεται, αλλά δεν φαίνεται τόσο φρέσκια όσο αναμενόταν. Όπως όλα στη ζωή μας, έτσι και η επιδερμίδα μας. Χρειάζεται εκπλήξεις, χρειάζεται την αλλαγή για να πάρει ώθηση να δουλέψει. Ξεχάστε όλα όσα έχετε μάθει σχετικά με τους τύπους, τον τρόπο εφαρμογής και το σωστό μείγμα μεταξύ του ορού και της κρέμας. Η απάντηση είναι πολύ πιο πέρα… Η επιδερμίδα σας χρειάζεται «επιστημονική υποστήριξη». Και υπάρχει μία εταιρία που φέρνει την επιστήμη στο σπίτι σας.

Η απάντηση είναι η επαναστατική Anew Infinite Effects της Avon , μια κρέμα νύχτας με εναλλασσόμενο σύστημα. Εύκολο να σας εξηγήσουμε και εντελώς νέο. Η διπλή συσκευασία της φόρμουλας, σας επιτρέπει να αλλάξετε κρέμα κάθε εβδομάδα για να εμποδίσετε την επιδερμίδα να συνηθίσει στην αντιρυτιδική δράση. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν 2 σε 1 με διαφορετικές εφαρμογές και διαφορετικές κρέμες για κάθε εβδομάδα. Πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Πρώτη εβδομάδα χρήσης

Την πρώτη εβδομάδα ξεκινήστε με το κόκκινο μέρος (αυτό με τον αριθμό 1). Περιέχει σύμπλοκο Phyto+ για αναπλήρωση και για να προετοιμάσει την επιδερμίδα σας.

Δεύτερη εβδομάδα χρήσης

Μετά από μια εβδομάδα πρέπει να το… γυρίσετε ανάποδα και να χρησιμοποιήσετε το μαύρο μέρος (αυτό με τον αριθμό 2). Τώρα το σύμπλοκο Super Retinol αναλαμβάνει δράση, επιδιορθώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Τρίτη και τέταρτη εβδομάδα χρήσης

Και πάλι δε θα αφήσουμε το δέρμα μας να συνηθίσει και, την 3η  εβδομάδα, θα επιστρέψουμε στο Σύμπλοκο Phyto+. Την 4η εβδομάδα, ρετινόλη ξανά. Είναι σαν εκείνον, το σύντροφο που ποτέ δεν σταματά να σας εκπλήσσει, διατηρώντας την αγάπη σας τόσο ψηλά, όσο την πρώτη μέρα που ήσασταν μαζί. Το ίδιο και η αντιγηραντική κρέμα νύχτας Reversalist Infinite Effects: ενισχύει συνεχώς την επιδερμίδα, χωρίς να την αφήνει να …βαρεθεί και να τεμπελιάσει. Θέλει συνέχεια το κάτι παραπάνω και συνεχίζει να αγωνίζεται γι’ αυτό. Τα θεαματικά αποτελέσματα φαίνονται σε γραμμές, ρυτίδες, ανομοιόμορφο τόνο και δυσχρωμίες. Και τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα με συνεχή χρήση! Αυτή η κρέμα, κυριολεκτικά, δε σταματά να δρα!

Γίνε μέλος στην Avon:

Γίνε μέλος στην Avon: αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση και απόκτησε πρόσβαση στις απίστευτες προσφορές των μελών. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ στο www.sellavon.gr